enta Prothese tanden

enta Prothese tanden

Prothese tanden van ENTAVoor prothese tanden van hoge kwaliteit bent u bij enta aan het juiste adres. Al sinds 1947 zijn wij de leverancier van tanden en kiezen voor protheses en werken we samen met wetenschappers en universiteiten. Wij zijn hierdoor dé specialist op het gebied van de ontwikkeling, productie en verwerking van prothese tanden. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons volledige aanbod prothese tanden
 

Innovatie en kwaliteit

Wij streven constant naar innovatie en kwaliteit op het gebied van prothese tanden. Daarom hebben wij ook het “Lingualized occlusion concept” verder uitgewerkt, om zo de kwaliteit en esthetiek van onze prothese tanden te kunnen verbeteren. Uiteraard hebben wij ook elementen voor andere populaire opstel concepten, bijvoorbeeld 10 en 20 graden. Daarnaast gebruiken we slijtvaste materialen voor onze porseleinen tanden en overige prothese elementen.
 

Prothese tanden van enta

De prothese tanden van enta zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Wij kunnen u helpen met bijvoorbeeld keramische kiezen of porseleinen tanden. Bent u benieuwd naar onze de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op!

Bestellen

Ervaring in kunststof en keramiek sinds 1947

Levering uit eigen voorraad

Ontwikkeling, productie en verwerking van prothese elementen

Samenwerking met toonaangevende wetenschappers en universiteiten

Persoonlijke service