enta Porseleinen tanden

enta Porseleinen tanden

Porseleinen tanden van ENTAHet gebruik van porseleinen tanden in tandprotheses heeft doorslaggevende voordelen voor de patiënt. Middels porseleinen tanden is het uiterlijk van een tand te verfraaien. Niet alleen de vorm of kleur kan worden veranderd, maar ook eventuele spleetjes of tanden opvullen, afgebroken hoekjes repareren en scheve tanden maskeren. Porseleinen tanden zijn zeer slijtvast en hebben daardoor een lange levensduur op kleur en vorm. De positie van de tanden en kiezen is hierbij ook erg belangrijk. Bij enta hebben we het “Lingualized occlusie concept” verder uitgewerkt. Dit concept helpt de prothese in balans te houden en zorgt voor een esthetisch kunstgebit zonder scheve tanden. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een prachtig gebit? Bekijk dan ons volledige aanbod porseleinen tanden.
 

Porseleinen tanden van enta

Bij enta kunt u porseleinen tanden en kiezen bestellen voor de volledige of partiele uitneembare prothese, al of niet op implantaten. Wij zijn al sinds 1947 specialist in het ontwikkelen, produceren en verwerken van kunsttanden. De porseleinen tanden worden in het tandtechnisch laboratorium gemaakt. Vooral op het gebied van kunststof kiezen en prothese tanden zijn wij een unieke specialist.
 

Entaceram: tanden van de specialist

Onze porseleinen tanden voldoen aan de hoogste eisen en zijn daarom van de hoogste kwaliteit. Verschillende aanpassingen zijn mogelijk om de porseleinen tanden nog meer op natuurlijke tanden te laten lijken. Bestel gemakkelijk online of neem contact met ons op!

 

Bestellen

Ervaring in kunststof en keramiek sinds 1947

Levering uit eigen voorraad

Ontwikkeling, productie en verwerking van prothese elementen

Samenwerking met toonaangevende wetenschappers en universiteiten

Persoonlijke service