enta Porseleinen tanden

enta Porseleinen tanden

Porseleinen tanden van ENTAHet gebruik van porseleinen tanden in tandprotheses heeft doorslaggevende voordelen voor de patiënt. Porseleinen tanden zijn zeer slijtvast en gaan daardoor langer mee. De positie van de tanden en kiezen is hierbij ook erg belangrijk. Bij enta hebben we het “Lingualized occlusie concept” verder uitgewerkt. Dit concept helpt de prothese in balans te houden en zorgt voor een esthetisch kunstgebit. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons volledige aanbod porseleinen tanden.
 

Porseleinen tanden van enta

Bij enta kunt u porseleinen tanden en kiezen bestellen voor de volledige of partiele uitneembare prothese, al of niet op implantaten. Wij zijn al sinds 1947 specialist in het ontwikkelen, produceren en verwerken van kunsttanden. Vooral op het gebied van kunststof kiezen en prothese tanden zijn wij een unieke specialist.
 

Entaceram: tanden van de specialist

Onze porseleinen tanden voldoen aan de hoogste eisen en zijn daarom van de hoogste kwaliteit. Verschillende aanpassingen zijn mogelijk om de porseleinen tanden nog natuurlijker te laten lijken. Bestel gemakkelijk online of neem contact met ons op!

Bestellen

Ervaring in kunststof en keramiek sinds 1947

Levering uit eigen voorraad

Ontwikkeling, productie en verwerking van prothese elementen

Samenwerking met toonaangevende wetenschappers en universiteiten

Persoonlijke service