enta Keramische kiezen

enta Keramische kiezen

Het gebruik van keramische kiezen in een prothese heeft doorslaggevende voordelen voor de patiënt. Keramische kiezen zijn zeer slijtvast en gaan daardoor lang mee. De positie van de tanden en kiezen is hierbij ook erg belangrijk. Bij enta hebben we het “Lingualized occlusie concept” verder uitgewerkt. Dit concept helpt de prothese in balans te houden en zorgt voor een stabiel kunstgebit. Hierdoor gaan de elementen aanzienlijk langer mee. Bekijk ons volledige aanbod keramische kiezen
 

Keramische kiezen van enta

Bij enta kunt u porseleinen tanden en kiezen bestellen voor een implantaat of prothese. Wij zijn sinds 1947 specialist in het ontwikkelen, produceren en verwerken van keramische kiezen en overige prothese elementen. Vooral op het gebied van keramische tanden zijn wij een unieke specialist.
 

Entaceram: kiezen van de specialist

Onze keramische kiezen voldoen aan de hoogste eisen en zijn daarom van de hoogste kwaliteit. Verschillende aanpassingen zijn mogelijk om de keramische kiezen nog natuurlijker te laten lijken. Bestel gemakkelijk online of neem contact met ons op!

Bestellen

Ervaring in kunststof en keramiek sinds 1947

Levering uit eigen voorraad

Ontwikkeling, productie en verwerking van prothese elementen

Samenwerking met toonaangevende wetenschappers en universiteiten

Persoonlijke service