enta Prothese elementen

enta Prothese elementen

Prothese elementen van ENTAVoor hoge kwaliteit prothese elementen bent u bij enta aan het juiste adres. Al meer dan 60 jaar zijn wij de leverancier van tanden en kiezen voor protheses en werken we samen met wetenschappers en universiteiten. Wij zijn hierdoor dé specialist op het gebied van de ontwikkeling, productie en verwerking van prothese elementen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan direct ons volledige aanbod aanbod prothese elementen.
 

Innovatie en kwaliteit

Wij streven constant naar innovatie en kwaliteit op het gebied van prothese elementen. Daarom hebben wij ook het “Lingualized occlusion concept” verder uitgewerkt, om zo de kwaliteit en esthetiek van onze prothese elementen te kunnen verbeteren. Bij de productie van keramische tanden en kunststof kiezen gebruiken wij uitsluitend materialen die slijtage voorkomen.
 

Prothese elementen van enta

Met de prothese elementen van enta is het niet te zien dat iemand een kunstgebit of prothese draagt. Wij hebben kwalitatieve tanden en kiezen die van kunststof of keramiek gemaakt zijn. Bent u benieuwd naar onze prothese elementen? Neem dan contact met ons op!

Bestellen

Ervaring in kunststof en keramiek sinds 1947

Levering uit eigen voorraad

Ontwikkeling, productie en verwerking van prothese elementen

Samenwerking met toonaangevende wetenschappers en universiteiten

Persoonlijke service