enta Prothese tanden

enta Prothese tanden

Prothese tanden van ENTAVoor Gebitsprothese tanden en kiezen van hoge kwaliteit bent u bij enta aan het juiste adres. Al sinds 1947 zijn wij de leverancier van tanden en kiezen voor protheses en werken wij samen met wetenschappers en universiteiten. Wij zijn hierdoor dé specialist op het gebied van de ontwikkeling, productie en verwerking van verschillende type prothese tanden. Elk kunstgebit wordt gemaakt om zich aan te passen aan de unieke anatomie van de mond en kaken van de patiënt. Zo is er voor ieder de juiste oplossing op maat, een volledig kunstgebit, een gedeeltelijke prothese en zelfs een partiële prothese. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons volledige aanbod prothese tanden
 

Innovatie en kwaliteit

Wij streven constant naar innovatie en kwaliteit op het gebied van prothese tanden. Daarom hebben wij ook het “Lingualized occlusion concept” verder uitgewerkt, om zo de kwaliteit en esthetiek van onze prothese tanden te kunnen verbeteren. Uiteraard hebben wij ook elementen voor andere populaire opstel concepten, bijvoorbeeld 10 en 20 graden. Daarnaast gebruiken we slijtvaste materialen voor onze porseleinen tanden en overige prothese elementen.
 

Volledige prothese van Enta

De prothese tanden van Enta zijn bijna niet van het natuurlijke gebit te onderscheiden. De uitneembare voorzieningen functioneren eenvoudig en de overgebleven tanden kunnen achterblijven. Een individuele afdruk gemaakt zorgt voor een perfecte pasvorm. Wij kunnen u daarnaast helpen met bijvoorbeeld keramische kiezen of porseleinen tanden. Hebben uw patiënten last van vervelende ontstekingen en zijn de tanden niet meer te redden? Een kunstgebid gemaakt door onze experts biedt een uitstekende oplossing. Bij Enta kunt u hoogwaardige gebitsprotheses en kiezen verkrijgen, gemaakt door een klinisch prothese technicus. Wij bieden ook tijdelijke protheses voor een optimale overgangsperiode. Zelfs wanneer er voortanden verwijderd moeten worden, kunnen wij een op maat gemaakte prothese voor u creëren. Bij Enta zijn uw patiënten verzekerd van een professionele prothese gemaakt van de beste materialen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze uitneembare protheses.
 

Patiënten Informatie over protheses

Bent u benieuwd naar de prothese tanden van Enta? Lees hier alle praktische informatie omtrent de producten en de verzorging van uw prothese. Vraag de mogelijkheden na bij uw behandelaar of neem vrijblijvend contact met ons op. 

 

Bestellen

Ervaring in kunststof en keramiek sinds 1947

Levering uit eigen voorraad

Ontwikkeling, productie en verwerking van prothese elementen

Samenwerking met toonaangevende wetenschappers en universiteiten

Persoonlijke service