enta Kunststof kiezen

enta Kunststof kiezen

Kunststof kiezen van ENTAKunststof kiezen voor een kunstgebit zijn gemakkelijk te verwerken. Dit maakt dat kunststof kiezen bij uitstek geschikt zijn bij moeilijke occlusie of articulatie. Onze tanden en kiezen worden met behulp van het “lingualized occlusie concept” gevormd. Uiteraard hebben wij ook kiezen voor andere gangbare occlusie concepten zoals met 10 en 20 graden knobbels. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan ons volledige aanbod kunst kiezen.
 

Dé specialist op het gebied van kunststof kiezen

Met ervaring sinds 1947 in het produceren en verwerken van kunststof kiezen en tanden is enta dé specialist op het gebied van prothese tanden en porseleine tanden. Door onze samenwerking met toonaangevende wetenschappers en universiteiten blijven we innoveren en kunnen wij de beste kwaliteit kunststof kiezen leveren.
 

enta: dé leverancier van kunsttanden

enta is één van de weinige leveranciers van kunststof of keramieken kiezen en tanden. Door onze ervaring en de hoge eisen die we aan onze kunststof kiezen stellen zijn we een unieke specialist geworden. Bestellen kan gemakkelijk online of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bestellen

Ervaring in kunststof en keramiek sinds 1947

Levering uit eigen voorraad

Ontwikkeling, productie en verwerking van prothese elementen

Samenwerking met toonaangevende wetenschappers en universiteiten

Persoonlijke service