enta Kunststof tanden

enta Kunststof tanden

Kunststof tanden van ENTAKunststof tanden voor een kunstgebit zijn gemakkelijk te verwerken. Dit maakt dat kunststof tanden bij uitstek geschikt zijn bij moeilijke occlusie of articulatie. Onze tanden en kiezen worden o.a. met behulp van het “lingualized occlusie concept” gevormd. Uiteraard hebben wij ook kiezen voor andere gangbare occlusie concepten zoals 10 en 20 graden knobbels. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk snel ons volledige aanbod kunststof tanden.
 

Dé specialist op het gebied van kunststof tanden

Met ruim 60 jaar ervaring in het produceren en verwerken van kunststof tanden en kiezen is enta dé specialist op het gebied van prothese elementen. Door onze samenwerking met toonaangevende wetenschappers en universiteiten blijven we innoveren en kunnen wij de beste kwaliteit kunststof tanden leveren.
 

enta: de leverancier van kunsttanden

enta is één van de weinige leveranciers van kunststof tanden en keramische kiezen. Door onze ervaring en de hoge eisen die we aan onze kunststof tanden stellen zijn we een unieke specialist geworden. Bestellen kan gemakkelijk online of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bestellen

Ervaring in kunststof en keramiek sinds 1947

Levering uit eigen voorraad

Ontwikkeling, productie en verwerking van prothese elementen

Samenwerking met toonaangevende wetenschappers en universiteiten

Persoonlijke service