enta nieuws
Terug naar overzicht
G-Ceram
05.02.2019

G-Ceram

G-Ceram Keramiek voor zirkonium en metaal

Een natuurlijk veldspaat met dezelfde slijtvastheid als natuurlijke tanden.

Door eenvoudige modellatie is G-CERAM een betrouwbaar product. Speciaal aanbevolen voor laboratoria met kwaliteit en nauwkeurigheid als prioriteit.

Eenvoudig te gebruiken voor de tandtechnicus met een weinig ervaring, maar buitengewoon goed voor ervaren technici die de fysieke eigenschappen en esthetische eigenschappen zullen herkennen.

G-CERAM-poeders bieden een eenvoudige en nauwkeurige mogelijkheid met de verschillende lagen een perfect resultaat te krijgen.

Hoge kleurstabiliteit is verzekerd, zelfs in verschillende diktes. Hoge translucentie zorgt voor een natuurlijke lichtreflectie.

Natuurlijke karakterisering voor een superieur, levensecht esthetisch uiterlijk in alle lichtomstandigheden dankzij de hogere mate van doorschijnendheid en kleurdiepte. G-CERAM biedt een breed kleurengamma en voldoet aan al uw specifieke vereisten.

We zijn op zoek naar een tandtechnicus die voor Enta b.v. kan demonstreren. Evt. in combinatie met een job als buitendienst medewerker prothese elementen. Uiteraard worden sollicitaties vertrouwelijk behandeld. Mail naar Dirk Annaars  d.annaars@enta.nl

Bestel direct

Gemakkelijk in één overzicht alle producten te bestellen

Bestellen

Annaars

Dirk Annaars

Directeur en contact verkoop

de Blaaij

Arno de Blaaij

Contactpersoon Magazijn & Expeditie

Bernaards

Claudia Bernaards

Contactpersoon Administratie & Boekhouding