enta Keramische tanden

enta Keramische tanden

Keramische tanden van ENTAHet gebruik van keramische tanden in tandprotheses heeft vele voordelen voor de patiënt. Zo verkleuren ze nauwelijks. Daarnaast zijn tanden van keramiek zeer slijtvast, zodat ze lang mee gaan. De positie van de tanden en kiezen is hierbij ook erg belangrijk. Bij enta hebben we het “Lingualized occlusie concept” verder uitgewerkt. Dit concept helpt de prothese in balans te houden en zorgt voor een esthetisch kunstgebit. Bent u interesse? Bekijk dan het volledige aanbod keramische tanden
 

Keramische tanden van enta

Bij enta kunt u keramische tanden en kiezen bestellen. Wij zijn al meer dan 60 jaar een specialist in het ontwikkelen, produceren en verwerken van prothese tanden. Vooral op het gebied van keramische tanden zijn wij een unieke specialist. Of de kunststof tanden en kiezen nu voor de volledige of partiele uitneembare prothese, al of niet op implantaten zijn, onze tanden zijn de juiste keuze.
 

Entaceram: tanden van de specialist

Onze keramische tanden voldoen aan de hoogste eisen en zijn daarom van de hoogste kwaliteit. Verschillende aanpassingen zijn mogelijk om de keramische tanden nog natuurlijker te laten lijken. Bestel gemakkelijk online of neem contact met ons op!

Bestellen

Ervaring in kunststof en keramiek sinds 1947

Levering uit eigen voorraad

Ontwikkeling, productie en verwerking van prothese elementen

Samenwerking met toonaangevende wetenschappers en universiteiten

Persoonlijke service